Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Amaç, Hedefler

Amaçlar

Fakültemizde akademisyen ile öğrenci seviyesini ve eğitim alt yapısını en yüksek düzeyde tutarak mesleki erdemleri karakter haline getirmiş, akademik ve liderlik yetkinliklerine sahip, yerel ve küresel sağlık sorunlarına hâkim, kanıta dayalı tıp uygulama becerisi olan hekimler yetiştirmek.

Bilim ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak güncel ve önemli sağlık sorunlarının çözümüne yönelik bilime katkı sağlayan temel, klinik ve toplumsal çalışmaları yaparak literatüre kazandırmak.

Bilimsel araştırma ve kaynak oluşturma kültürünü devam ettirebilmek için ulusal ve uluslararası kaynakları değerlendirmek ve sürdürülebilirliğini sağlamak.

Kurumun amaç ve hedeflerine ulaşabilmesi için kalite yönetim standartlarına göre paydaşlarının yetki ve sorumluluklarının belirlenmesi, denetlenmesi, sürekliliğinin sağlanması ve kurum aidiyetinin artırılması.

Hedefler

Diş Hekimliği alanında ülkemizde ve dünyada mevcut olan güncel ve önemli sorunlar ile mücadele ve bu sorunların çözümüne yönelik araştırmalar yapmak ve bu konuda öncü olmak.

Yapılan bilimsel araştırmaların ulusal ve uluslararası literatüre katkı sağlaması, referans olması ve bu araştırma ve yayınların sürdürülebilirliğinin sağlanması.

Kurumumuzun amaçlarına ulaşabilmesi için çalışacak kişilerin kalite yönetim standartlarına göre yetki ve sorumlulukların belirlenmesi, denetlenmesi ve sürekliliğin sağlanması, çalışanların kurum aidiyetlerinin arttırılması.